tisdag 15 maj 2012

Fläsklägg...

Alltså vad gör inte vi kvinnor för att se vackra ut ?? Jag har varit på Lunchen och gett en personal på Twillfit, dagens garv. Lovar att dom snackar om mig i fika rummet !
Jag ska ju ta på mig en snäv klänning på Lördag o tänkte att jag kanske kunde trolla bort dom där sista valkarna....Hon visade mig först ett par JÄTTE trosor...haha..såg ut som en jätteblöja..sen rullade den ner bakom ryggen o det var ju inte snyggt.
Sen skulle jag prova en typ "klänning m body under" - Det är lättare om du kliver i den med benen först ??!!
hmm...om man säger så här...den stannde just ovanför knäna...
Vi hjälps åt säger hon glatt ( skrattar nog inombords )
Så vi försököer förtvivlat dra den över huvudet o ner...
-NEJ, skriker jag o börjar få panik ! Hur i f-n ska jag komma ur den på natten när jag kommer hem på fyllan? Då kommer jag ju bli skogstokig o plocka fram saxen..o vips var 400:- borta :)

Så alltså nej...stackaren började nu förstå att jag nog var ett hopplöst fall...
Som en sista utväg skulle jag pröva en Korsett i stället..den var snygg o så....
Men nä...jag är nog en person som vill låta min mage hänga fritt och låta mina fina valkar synas och glädja alla andra så dom kan må bättre ;) Nä skoja bara...jag ska fortsätta jakten..nåt måste det väl finnas.
För jag ska vara smal o fin till Lördag :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar