fredag 23 augusti 2013

Sexlust ,sex laxar i en laxask...

I morse drog maken till fjollträsk med jobbet. Skönt ;)
Så kommer han nu hem med mera blommor, champagne och även choklad..
ja, då vet jag med säkerhet att han vill att jag tar ut livförsäkringen ;)
Men jag läste i tidningen om vilken bra inverkan LAX har på bl.a sexlusten..
sa jag att vi hade s....menade åt Lax igår ;) Det funkar !

1. Lax

Omega 3-fettsyror kallas ibland för mira­kelmedel för hjärnan. Att få tillräckligt med nyttigt fett är nödvändigt för att hjärnan ska fungera optimalt, inte minst för minnes- och koncentrationsförmågan. Forskning har visat att deprimerade människor ofta saknar omega 3-fettsyran DHA. I en studie som publicerats i Archives of General Psychiatry såg man att försöksdeltagare som åt ett gram fiskolja varje dag upplevde att deras ångest, stress och sömnsvårigheter minskade med upp till 50 procent, och deras sexlust ökade. Lax är en utmärkt källa för omega 3. Laxen har också en dubbelverkande effekt på humöret, eftersom fiskens höga innehåll av selen påverkar vårt välbefinnande. Studier har visat att selenbrist kan öka såväl oro som irritation.

 Sen såg jag att det även var bra mot sömn-svårigheter..undra om man hinner ha sex innan
man somnar då ?? ;)
Tittade även på reprisen av Svenska Hollywood fruar som börjat om igen .
Där finns en ny stjärna Siv och hon är värre än mig ! Värsta sexgalningen...
trodde inte såna fanns ;)
Sen söta Maria Montazami...- Jag vill ha en U-soffa , ni kanske inte vet vad det är, men det är som en soffa som är som ett U !! Nähä ??
 
Nog om sex och u-soffor. Jag var till ortopeden idag för att kolla upp min fot .
Dit hade min sjukgymnast skickat mig för han kan inte hjälpa mig mera.
Det lustiga var att ortopeden brukar skicka alla till honom..haha..men det gick ju inte.
Han tryckte kring min häl o senan typ vid den där knölen ni vet på insidan....AJJJJ!!!
Satans så ont ! Då sa han att en röntgen behövdes för att utesluta att den senan gått
av eller slipptrats eller om det bara är en kronisk inflammation..typ..
Fråga inte vad den hette...siprumatus hipposarus ;) Nä, nåt konstigt !
Dom får gärna skära i mig bara jag blir bra !
På tal om bra , imorgon ska jag efter över tre veckors sjukdom äntligen pröva träna..
Håller tummarna..CX-worx , magpass...stackars fläsket ska få jobba...
Nu är det kokta fläsket stekt !
 
Nu lite vin , ensam i soffan.....vad ska jag se månne ??
 
Tjingeling

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar