lördag 21 juli 2012

Gröningar i solsken

Nu mår man ganska bra. På altanen hos Sinikka och Johan i solen:) Cava i glaset är aldrig fel! Väntar på mannen som lämnat Emma på Arlanda. Vi är lite oroliga då han har lokalsinne som en guldfisk:) Men han bör nog anlända snart tror vi.... Vi har avverkat Grönan och Alex är kvar där än, tror han ska flytta in dit i Spökhuset :). Jag åkte förövrigt Insane!! Det var dumt gjort då jag trodde min sista stund var kommen! Alex sa åt mig hela tiden att vara tyst och att jag skämde ut mig!! Hela Grönan hörde nog mig:) I morgon åker Putte och Hanna hem. Jag åker in till stan och hämtar upp Alex igen. Sen ska vi ha lite son och mamma tid. Jag ser nog mer fram emot det än han! Blir nog äta gott och gå på bio, det borde väl kunna locka honom ;) Strax mat och sen blir det Sauna! Soliga hälsningar från Västerhaninge !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar