onsdag 25 juli 2012

Smått och gott

Så var då alltså vår lilla semestertripp slut. Sista kvällen som jag trodde vi skulle ha lite mamma-sontid....gick ju inte som planerat! Han ville hellre vara med sin vän ??!!
Då var jag med min vän Dennis i stället.Han visade mig till ett mysigt ställe där vi skulle äta mat, Thai båten! Så mysigt och gott .

Efter några glas till maten ( maten supergod) så gick vi ner till stranden som dom anlagt i anslutning till båten :) Där myste vi i solstolarna, borra tårna i sanden och tog några glas till :)
Tyvärr tror jag att jag blev biten av några sandloppor för jag har stora konstiga bett och där var inte en mygga i sikte.
Sen knalla vi vidare efter hamnen och Dennis fick leka guide :)

Hittade ett Gym efter stigen, dock blev det ingen träning denna gång :)
Sökte efter ett "vattenhål" och hamnade på Nyfiken Gul,där vi njöt av ytterligare ett glas kallt !
Sen mötte jag givetvis upp sonen som kom nöjd och glad efter 3 dagar på Grönan !

Måste bara visa vilken fin sak vi hittade på Skansen, nog för att jag visste min man var lite klåfingrig..men ändå att det gick så här långt..
Så där fick han alltså bli kvar min kära man....
Jag kan vara lite elak med honom emellanåt, men det är bara av kärlek och ibland kan sanningen göra ont ! Som här om dagen när vi bläddra mellan kanalerna för att hitta något att titta på. Till saken hör att min man är faktiskt som en Guldfisk, han kommer Aldrig ihåg något av vad han tex sett för film.
Så jag sa- Det måste vara ganska ensamt där uppe i din lilla hjärna, den stackars hjärncellen som är där studsar omkring ensam, som en flipperkula ! :)
Han skrattade faktiskt, så då var det ok. Men han var väldigt förvirrad när vi var i Stockholm och virra omkring och gick vilse mest hela tiden.
Så när han själv skulle ta sig från Arlanda till Västerhaninge...var vi lite oroliga.
Men tjurig Oxe som han är sa han bara tjurigt -Kan själv!
Han kom fram och vi alla gapade förvånat !
Det blev en lååång blogg denna gång, men har ju inte skrivit på länge.
Titta här vad gubben köpte till mig på grönan, tyvärr smakade det inte choklad om den.
Avslutar nu med några sista bilder och lovar att nästa blogg inte ska bli lika lång:)
Min söta kusin Sinikka, världens gladaste tjej.
Sen en bild på alla småtjejer, Emma,Hanna,Julia och Wilma.
Alex var inte med och han får jag inte ens fota nå mer :(
Tack för denna gång och hoppas ni inte somnade..annars hade det här som varit en bra novell att läsa på stranden, om det nu varit badväder förståss ;)


Denna man satt på huk vid lemuerna på Skansen, inte värst snyggt men jag ville dela med mig av bilden, delad glädje är ju dubbel glädje :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar