tisdag 9 september 2014

Rumpor i vädret och Det pirrar till ;)

Jag är ju verkligen inte flitig på att Blogga nu för tiden. Men nu har jag lite roligt att skriva om så då slår jag på stort o bloggar lite :) Vi kan börja i närtid. Jag har inte varit helt nöjd över våran Vardagsrums lampa. Den är snygg men för liten har jag tyckt (inte min man) Så jag har under två års tid spanat efter den perfekta lampan. Jag hittade den äntligen på Indiska, där även den lilla lampan är köpt. Efter att ha tittat på den i två veckor kände jag mig redo att fråga om priset. 3000:-, ja kanske lite mer än jag tänkt. Men ni vet hur det är, har man hittat en man vill ha så duger inga andra. Sagt och gjort jag tar den! Detta utspelar sig på min korta lunch på 30 minuter..... Expiditen frågar om jag har Bilen nära? -Njae, en bit ifrån....vid Brandstationen... -Jag hjälper dig och bär säger hon. -Varför undrar jag ? Jag är stor och stark och kan nog bära en lampa, hur svårt kan det vara ? Det var ju extremt serviceminded av henne,otroligt! -Kartongen är väldigt STOOOR säger hon. Jag tror henne inte förrän hon kommer körandes,skjutandes på en JÄTTEKARTONG på golvet! OJ! Shit....nu förstår jag..Men kan ändå inte ta hennes erbjudande om att hjälpa mig bära denna. Då får jag låna en Pirra! Så jag springer genom stan med denna pirra o jättekartongen till garaget! Då uppstår nästa problem! jag har ju Clion, som inte är den största bilen att frakta stora kartonger i :) Shit igen! Jag fäller båda sätena, våldtrycker in kartongen, håller emot medans jag samtidigt försöker stänga luckan! Pust! Svett! Springer tillbaka med Pirran... Till jobbet...35 minuter senare.... Tänker att vad Glad min man ska bli över att få sätta upp lampan ikväll :) Jag backar upp bilen hemma, anlitar stora sonen att bära den stora kartongen ur bilen o uppför trappan. Hans armar når knappt runt :) Mamma o Pappa kommer o hälsar på. Mamma tycker lampan är fin o stor. Makens reaktion..- HELVETE! Har du hittat Stans största Lampa??!! När han skulle sätta upp den så kom det arga grymtningar o frustningar från honom, han t.o.m fräste -GÅÅ till mig ?! ;) Jag höll mig undan o pratade med sammetsröst hela kvällen så han till slut tyckte att jag var lite väl mesig. Han kände inte igen sin fru ;) Men jag vet att han tycker lampan är fin och om vi sätter silkespapper i den så kan vi ha Disco..som en Discokula ;) Påminde honom att i kväll kommer han ha nästan lika roligt då den andra lampan ska upp i sovrummet :) För att detta inte ska bli ett superlångt inlägg så kortar jag ner Barcelona trippen rejält! 3 hela dagar fylldes med Linbanefärd,Sangria,solning, cykeltur,Cava,båttur,god mat,kärlek och värme! Vi bodde bra och nära hamnen, vi hittade hyfsat denna gång och gick inte vilse som förra gången. På Barcelonetta Stranden finns det alltid roliga människor. Nu upptäckte jag flera(till makens glädje och han ville alltid ligga precis bakom) brudar som låg med Häcken rätt upp i luften! Dom hade Bullat upp en stor Hög med Sand och la sig där på mage med rumpan upp i vädret! Såg förjävligt ut, som en inbjudan till att kom o ta mig bakifrån! Mannen förstod inte alls vad jag menade ;) Sen var det några medelålders män som stod o beundrade sig själv i dom mest färglada SPEEDOSAR...hann fota honom precis när han la sig ner :) Som avslutning så kom det en helnaken man i sina bästa år, liten snopp givetvis, med en krycka i ena handen och en benprotes! Vet inte om han tyckte att han var sexig, men om jag hade varit han så hade jag nog dragit på mig kalsonger ialf ;) Avlutningsmiddagen hade vi på den bästa Restaurangen vi nånsin ätit på! Ekologiskt, närproducerat och en fantastisk meny och personal. 13 rätter satt som en Smäck och vi somnade nästan på vägen hem. Är ni i Barcelona så måste ni besöka denna och förboka annars får ni ej plats. MONTIEL!!!!! MUMS! Vi var som Pensionärer och var i säng 23,30...zzzz Lite bilder kommer här om ni orkar titta.. Inte många då jag är vid fel dator :) Ha det gött <3

1 kommentar: