onsdag 20 augusti 2014

Ris och Ros och Håriga araber !

Tänk ibland så tror man att livet bara flyter på i ett lugnt skönt tempo och allt är frid och fröjd! Sen som en plätta i en stekpanna vänds livet upp och ner i all hast! Är det så att det i livet är förutbestämt att man måste klara av vissa prövningar innan man får lämna jordelivet? Är det så då hoppas jag iofs på många prövningar för jag är då inte redo att checka ut än på länge ;) Men varför kan inte livet bara vara en Dans på Rosor ? Tänk så skönt det vore, rosor utan taggar då... Men det som inte dödar härdar... Jag är ju inte en orolig person och tänker alltid positivt och att allt alltid löser sig. Jag håller hårt och fast i det men jag vet att livet kommer ge mig både ros och ris. Sen gäller det bara att klura ut vad man gör av det.... Jag klarar mig själv och är dålig på att prata ut just för att jag vill klara allt själv.... Nu har jag faktiskt lärt mig prata ( lite ialf ) med mina nära kära och vänner och inte hålla allt inom mig som vanligt. Det är ju faktiskt ganska skönt att kunna ventilera... Varför har jag inte kommit på det tidigare? Ensam är stark! Vette f-n ;) Ni behöver inte vara oroliga över vad som hänt ,det är inget allvarligt. Men jag bara mest funderar i största allmänhet... Ingen fara på taket! Men funderat lite om allt i livet och varför man inte kan styra över det. Fast det kanske vore väldigt trist om man visste exakt vad som väntade bakom hörnet. Nu till något annat mindre fundersamt ;) Nu är jag och gubben inne i en ON-fas! Eller han ialf...jag är som slö... Hittar på och undviker allt med träning, jag som alltid tyckt om att plåga mig tycker nu helt plötsligt att det är väldigt skönt att lata mig och dricka vin och äta gott :) Men i morse fick jag nåt ryck och gjorde en 7 minuters träning! Jag laddade upp en App i Juni, en som skulle var bra och effektiv... Träna 7 minuter ,12 olika övningar.... Fan vad bra, skönt att kunna göra det hemma snabbt. Det här ska jag göra varje dag! Den dagen kom 1,5 månad senare :) Det var ju jobbigt och jag blev svettig! Kanske till och med att jag kör ett pass när jag kommer hem åxå! Gubben han är ju så TOK-On så han sprang t.o.m vilse i sin iver att springa så han kom på villovägar och 7 km blev 1,3 mil! Galning! Vi har lite roligt att se fram emot nu i form av resor. Vi ska till Barcelona nu snart i 5 dagar. Ska bli så skönt. Vi hade först bokat ett billigt Pensionat! När vi läste vidare så kändes det väl så ruckligt och skumt så vi bokade om till betydligt lyxigare:) Allt känns iofs lyxigare än det rucklet;) Nästa resa i vinter är inplanerat till Dubai! Då får vi med goa vänner, Janne och Helen, Kul! Så dom kom förbi igår för lite planering... Janne vill tydligen sabba min och gubbens LCHF diet för han hade med sig sin förbannat goda Surdegslimpa!! HELVETE!! Nä,vi ska inte äta.... Vad händer när dom far hem?? Jo, vi likt två svältfödda, kastar vi oss över brödet och slukar i oss flera skivor...fast vi inte skulle! Kan det var så att LCHF dieten har satt minnet ur spel? Men ialf så hittade vi massor vi vill göra i Dubai och nu undrar jag bara VEM som vill Skänka mig ett bidrag eller två? Risken är att gubben shoppar så mycket som vanligt så han hamnar i skuld hos nån hårig Arab och då säljer bort mig för nån gammal knotig Kamel! Sa jag att vi nu..alla utom Janne (jag lovade inget ) ska dieta så vi kan köpa massor av nya kläder där? Jag ska nog bara sikta in mig på en Burka och Kafkan ;) Tjingeling från en som är beredd på vad livet kan erbjuda..kan väl inte bli värre ?? :0

1 kommentar:

  1. Hahahaha du är för rolig "rucklet"... tur att du insåg det innan ni landade I Barcelona. Ja du "ensam är stark" känner man igen till viss del, ibland har jag tom försökt göra saker själv trots att jag inte ens har förutsättningarna att klara det t.e.x för korta armar. Skulle sätt upp en vajer I halltaket, men nog försökta jeg balansera mig fram trots att jag hade ca 20 cm för korta armar :) Kram till dig /AK

    SvaraRadera