lördag 8 september 2012

Drama o vinlöst !

Denna dramatik !! Att gubbar är tjuriga o envisa vet vi ju alla vid det här laget. Lever man dessutom med en som är född i Oxens tecken, ja då har man det inte lätt ;)
Vad vi nu upptäckt ( eller som vi vetat länge ) är ju att kvinnor faktiskt är Starkare och kommer troligen överleva alla män ! Två av mina vänner har nu inom kort haft sina gubbar på sjukhus för konstiga åkommor. Nu var det min gubbes tur i går. Fast tjurskallen inte ville åka in för han mådde minsann bra. Men tillslut löd han och vi tillbringade några timmar på akuten i går kväll.
Han hjärta hade "tjurrusning"...så EKG övervakning i ett dygn. Så han fick natta över.
Jag sa att dom där rusningarna mest troligt kommit då någon ung snygg tjej säkert gått förbi, men det hävdade han med bestämdhet att så var inte fallet. Jag är fortfarande den snyggaste han vet ( haha..blodet måste stigit honom upp i huvet )
Så jag var alltså allena igår kväll...Felix borta, Alex borta ,men skulle komma hem med sista bussen.
Fy,så trist kväll! Tordes inte dricka mitt glas vin heller, för tänk om det blev nåt akut med gubben eller med Alex....satan så det var synd om mig.
Gubben hade helpension så han var det  ju inget synd om ;)
Lillälsklingen....låg där med sina sladdar....undra om han höll hela akutmottagningen vaken med sina snarkningar ;)?
Tänkte jag måste köpa en blomma till honom, det blir han säkert glad över..så eftersom mina blommor jag fick för en vecka sedan fortfarande var fina...ersatte jag dom vissna med nya
Fasiken så ekonomisk jag är ;)
Hämtade hem gubben som nu tycker att Livet leker igen och är värsta damp-ungen nu eftersom han bara legat still i ett dygn !! Jösses...kunde dom inte behållt honom över helgen ;)
Men skönt att allt är bra, fast nu törs jag inte ha Sex med honom för hans hjärta kanske rusar på för mycket då igen ;)
I kväll ska jag agera taxi för Alex o kompisar som ska dejta en drös med brudar i Rutvik i kväll..så fan! inget vin nu heller  :(

I går på jobbet fick jag ett fint kort av kollegan Kristina..som vet hur jag håller på med min vikt hit o dit...själv har hon inte ett gram över o inte verkar hon vilja ha mina heller ;)
Men tack o kul att hon tänkte på mig o det som står på kortet stämmer verkligen, så
hon sa att hon tänkte på mig ( alltid kul att nån vill tänka på mig ;) )- Det är bara Vikten av det som får plats på Vågen som Räknas ! :)

Ps: jag fick äran att plåga gubben o i samma veva "vaxa" bröstet på gubben när jag drog av alla EKG-plattorna med hårt åtsittande klister....haha..dagens häjdpunkt ! Fan vad han skrek !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar