fredag 7 september 2012

Galet fruntimmer är inte att leka med !

Livet är inte alltid rättvist...alla kan inte ha det lika bra..vissa kommer undan...men inte är jag bitter för det inte..nej, då....Gubben skulle komma med bilen till mig när jag slutade kl 16,30!
Jag ringer o undrar var tusan han är, känner att mitt blodsocker är nere i fotknölarna !
hungirg som f-n..ni vet hur jag blir när jag blir hungrig...
Han säger han kommer alldeles strax...med bilen full med gubbar!! Oj,oj..stackars dom...som får möta en galen kvinna med lågt blodsocker !
25 minuter senare kommer dom och då ser jag ungefär ut så här...

Gubben hoppar ur bilen o sätter sig bak med två andra. Kvar i framsätet blir stackars Patrik Stoltz som ser helt skräckslagen ut när han ser mig ! -Jag är rädd säger han och skakar tänder ...-Det ska du vara säger jag o tittar med mina svarta ögon ! Gubben försöker skratta till lite, men tystnar ganska snabbt.
En tystnad sprider sig i bilen o man kan nästan skära i rädlsan... ;)
Jag släpper av alla gubbar vid O´learys där dom minsann ska äta gott o ha roligt !
Gasar i väg till Willys för att handla...inte bra o handla hungrig! Men f-n..inte en slant att stoppa i kundvagnen,muttrar o tänker att jag får släpa på två korgar i stället..
Men då ser jag Micke Gard som just handlat klart..likt en tiggare får jag en 5-krona av honom så jag kan ta en vagn :) tack !
Handlar i 190 och vet inte vad jag stoppar i vagnen förrutom, gott bröd, chips, godis...( inte är jag hungrig )

Hem i 190..kastar in tvätt, en minipizza i micron...sätter mig för att snabbt glufsa i mig...men
den är STENHÅRD!!!!!!

Nu börjar jag allvarligt bli rädd för mig själv....kastar skiten o drar fram dammsugaren som får agera slagpåse ! Trycker i mig lite godis för att lugna nerverna Hänger upp tvätt, i med en ny....sen tar jag mig tre goda mackor med tonvis av smältost på,sätter mig i soffan o tittar på Robinson finalen....äter mer godis...äter chips....lugn o fin !!
Fasiken att jag lovat hämta gubben, ruskigt sugen på vin....
Agerar fyllechaffis o hämtar gubben 22,05...22,10 kommer han ut...JÖSSES!!
Den där andedräkten var inte att leka med..tydligen hade en Konjak just slunkit ner ;)
Så nu är jag en god o fin hustru igen...han säger att han var tvungen att förklara för alla gubbarna att gumman blir lite GALEN när hon är hungrig ;) haha....inte mitt fel att dom är så lättskrämda ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar