onsdag 25 juni 2014

Den lilla jäkla skruven !

Jag vet inte hur jag lyckas varje gång jag har någon av våra Mc:ar med till jobbet, men lyckas gör jag då ! Med vad ? Jo, vrida nyckeln för långt när man ska stänga av den vilket resulterar i att lampjäveln börjar lysa ! Ser jag det ? Näää!! Vad händer då ? Jo, man har ingen ström när man ska hem och står då där som ett fån och svettas i sina varma kläder som man ser ut som en valross i !😡 Detta har hänt mig 3 gånger ! Dum? Troligtvis !😜 Den här gången hade jag stolt kört till jobbet på min nya mc, som nu heter HERO ! Parkerade o strosade in på jobbet . Vid lunch får jag ett meddelande via LYNK om det var jag som körde den svarta mc:n.. Nej, vad har hänt ?? Lyset är på säger hon ! Men va FAN !! Skrek jag.. Sprang ut och FAN ! Igen hur är det möjligt ? Måste varit nån idiot till snille ( Man ) som konstruerat detta med att lyset går igång om man vrider för långt, eller hur ? Ingen ström ! Panik, är inte teknisk alls! Hur fasiken får man upp sadeln?? 😖Ringde gubben som var på möte och lätt irriterad att hans fru ( korkade tänkte han nog ) lyckats åter igen ! Snabb beskrivning, irriterat hur man gjorde o under den första skärmen finns ett lock och där bakom finns verktyg, sen drar du i en spak och sadeln går upp, sen skruvar du två skruvar och lyfter upp det lilla men ack så förbaskat tunga för man får ju inget jäkla grepp om fanstyget ! MEN VAD DU ÄN GÖR SÅ TAPPA FÖR HELVETE INTE BORT DOM TVÅ BRICKORNA ANNARS GÅR DET INTE ATT SKRUVA FAST BATTERIET IGEN ! Men vad tror han, att jag är dum eller ?? ;) Skruvade och var så nöjd över mig själv...bar upp batteriet till avdelningen, tittade och såg inga himla skruvar...han svamlade väl som vanligt . Här finns inga skruvar som kan rackla o ha sig.... Sen ringde jag Mammsen för hjälp att hämta batteriladdaren hemma hos oss . Snäll Mamma åkte, ringde från garaget ,hittade ingen laddare, sökte mera, frågade var det en liten svart batteriladdare ? Ja, den är mindre än en vanlig till bil o svart. Snäll Mamma kommer till jobbet, dum Dotter kissar ner sig av skratt då Mammsen tagit laddaren till SKRUVDRAGAREN ! Hahahahaha..en som är mindre teknisk än mig ;) Mammsen åker tebax till garaget...kommer sedan tebax med rätt laddare :) Duktig mamma <3 Tack<3 Jag har ju sett hur det ska se ut när man laddar, så gjorde så som jag trodde och det blev rätt :) Stolt som en tupp ! 3 timmar senare när jag slutar jobbet går jag och bär batteriet i famnen ,går o pratar med kollegan Maj-Lis i trappen, PLING KLING PLONG..oj,vad är det där för en silverbrickskruv?????? Nerför trappen trillar en liten jäkla silverbricka, liten som f-n !Hmm...det var nog den gubben pratade om. Ser hans suckande ,idiotförklarade min och hör hans himlande med ögonen framför mig.... Ha,där fick han...jag har minsann koll på läget.... Sätter tillbaka batteriet efter skruvat bort alla delar som var i vägen, ser då...men Hallå..var är den lilla jävla silverbrickan till den andra sidan ??? NEEEEJJJJ !!! Fan,att gubben hade rätt !! Så jag gick med näsan ner i backen hela vägen ute, letade efter en sketen liten skruv där det finns miljoners smågrus och skit ! In i byggnaden fortfarande med näsan i backen, fick en massa blickar på mig..dom trodde nog att nu har det slagit runt totalt ! Kollade in i hissen för kom inte ihåg om jag tog hissen eller gick upp med batteriet...brukar vara lat... Gick upp för den gråa trappan, allt för att kamoflera silverskruven.....två våningar senare inte ett spår efter skruven. In i lokalen o letade på den givetvis ÅXÅ GRÅA mattan ! NU måste jag vinna på LOTTO ! För jag HITTADE skruvjäveln ! Snacka om flax ! Sån här tur i oturen kan man inte ha . Fast jag är en sjuhelsikes sakletare ska ni veta :) Pustade och torkade svetten....Höll skruven i handen som en trofé och ropade HURRA ! Ann som var kvar på jobbet med kund i telefonen var nog inte riktigt med på vad som hände, men hon reagerade inte så mycket. Hon är så van vid mina utfall så ;) hon jobbade lugnt vidare... Nå, in med skruven och BRUM BRUM så levde dom lyckliga i alla sina dagar :) Nu funderade jag på om jag skulle berätta detta för maken eller låtsas som att allt gått så bra så. Men jag är ju en ärlig person och denna historia blev ju lite rolig så här i efterhand :) Så jag berättade och hann bara säga..-Du vet dom där silverbrickorna... Så toksuckade han och himlade med ögonen, trodde inte han kunde röra dom så...han är ju inte vig i övrigt, så kul att han kan röra ögonen ialla fall ;)Men tillslut fick jag berätta klart och jag tror att han även nu kan skratta åt detta....eller hur gubben ? Jag var till min vän Susanne som fick höra denna historia och hon kissade nästan ner sig tror jag :) Det är ju alltid kul att glädja andra och jag hoppas ni haft lite roligt en stund nu. Om inte annat så kan ni ju vara glad att det finns dom som är dummare än er när ni tror att ni är det ;) Pözz o Kram o vad ni än gör så HÅLL HÅRT I SKRUVEN ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar