fredag 1 augusti 2014

Splittrade soliga semesterdagar med Happy ending

Så har man haft en väldigt splittrad semester, jobba en vecka, semester en..osv.. Nu skulle jag få dejta min man i Stockholm efter att ha jobbat en vecka medans han roat sig i G-Borg med sina döttrar. Vi möttes upp på Arlanda och for sen till vårat hotell i stan. Slut efter en jobb vecka, men ut och äta skulle vi. Helst i närheten eftersom jag var så hungrig som bara jag kan bli ;) Vi hittade ett ställe längst Kungsgatan där man kunde sitta ute, härligt ! Ingen som tog emot oss utan vi gick och satte oss. Bordet bredvid satt det en kvinna som rökte KONSTANT!! Vi fick till slut flytta på oss för vi såg inget i rökmolnet som hon lämnade efter sig! Vi väntade och väntade....Patrik gick in och sa att nu vill vi nog att någon kommer och tar upp en beställning! Vi beställde en fördrink och väntade ytterligare säkert 10 minuter.... När den unga killen väl kommer med våra drinkar,vad händer då? Jo,han spiller nästan ut HELA drinken på mig, sen skakar han av händerna på mig, som om det inte räckte att han blötte ner mig första gången! Suck ! Inte nog med det, våran mat kom aldrig så Patrik fick gå och fråga vart den tagit vägen. Sen kom det en servitris som försökte ursäkta sig men det blev bara värre. Maten kom, men inget Vin! Vi fick säga till en gång till och nu började vi sura ihop rejält! Vi fick en ytterligare bortförklaring men vi var tokless på stället vid det här laget. Det var ju inte ens fullt på restaurangen utan "ungdommarna" bara stod och surrade med varandra! Gå inte hit !! På rummet hade gubben en överraskning,ja inte det ni snukshumrar fantiserar om nu utan nåt "bättre" ;) hihi Mina favvodesigner Efva Attling, både armband och örhängen, jag måste ha varit snäll eller så har han gjort något dumt ;) På förmiddagen strosade vi runt på staden och tog lunch nr 1 i Hötorgshallen. sen lunch nr 2 i Kungsträdgården. Sen var det dags att bege sig mot Färjan till Tallin! Fin hytt högst upp, nära till Soldäck och livbåtar och flytväst ;) Satans så billiga drinkar dom hade ombord, 52 pengar!! Vi var ju nästan tvungna att kämpa oss genom hela... Passade på att köpa en klocka till min lilla "bratt"son som är så flaschig ;) Kanske jag blir "årets" mamma nu..ialf en vecka! Vi lyckaded festa på till barerna stängde och träffade ett trevligt par från Stockholm. Några timmars promenad och sightseeing i Tallin, gubben fick sig en Thaimassage, sin första.Jag erbjöd att han skulle få ta en med "Happy Ending" men han var klok nog och avböjde. Annars är risken stor att någon kroppsdel på honom hade rykt ;) Jag satt i en fin Vinbar och drack massa Bubbel och tittade på folk. Mysig stad! Sedan tebax till båten och fortsatte med allt det roliga där. Framme ett dygn senare igen i Sthlm, med skavsår och trötta huvuden. Vi tog och checkade in på Centralbadet för ingen av oss hade varit där. Gammalt och fint, hur läckert som helst. Sen lunch ute i solen och svalkade av oss med en Cavasangria :) Väl hemma i Luleå väntade vi gäster i form av Dennis och Denisé. Denisé hade aldrig varit så högt upp i vårt avlånga land :) Så vi överraskade dom på Hemmagastronomi med en lunch. Trevligt med besök. Morgonen efter drog vi till Smålsön där mamma och pappa stod och stampade på bryggan. Två härliga dagar på Smålsön där jag har badat och solat naken och även träffat på en gammal snuskgubbe ( inte Patrik) som antagligan var så svältfödd på att se nakna kvinnor att han bara var tvungen att gå kring mig hela tiden, trots att jag lagt mig långt ifrån dom med en hel jävla klippavsats emellen! Mamma var på väg att gå och knäa honom när jag berättade. Jag gav upp tillslut och gick därifrån. Här trodde man att man tappat all sin sexighet men tydligen går jag fortfarande hem hos kåta gamla gubbar som är desperata. Tjingeling från en nu lite halvsjuk sexylady ;) i morgon måste jag bli frisk för då ska vi till Mörön och bosätta oss ett dygn hos Janne o Helen i deras stuga....älta om när jag och Janne for ensamma till smålsön för 100 år sedan och Helen som spinde lös på gruset med sin pappas Merca... ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar