fredag 13 april 2012

Fredag den 13:e !!

Tänkte för en gångs skull ta bussen till jobbet och samåka med gubben från stan sen.
Sen som vanligt fick jag springa till bussen...upptäckte väl framme på hållplatsen att min klocka gick fel. Hade alltså inte behövt springa!! Sen upptäckte jag att min kära man ( som var billig då ) hade mitt busskort!!! Fick då springa tillbaka hem,svärandes och svettandes. Tänkte nu kommer jag sent till utbildningen som vi skulle ha idag,typiskt !
Men väl framme ,nästan hemma kom min kära Granne Emma som skulle till stan, så jag fick lifta med henne :) Svettig hann jag till jobbet och hann t o m hämta Gókaffe !
Nu fick då min Deo minsann visa att den klarade 48 timmars testet och aktiveras vid nöd!
En annorlunda utblidning- Förbättringsdag, kallas det tydligen. Vi fick olika roller och olika uppdrag på fm. Vi skulle baka tårtor ! Jösses så många det blev. Mitt lag skulle göra 3 tårtor så fort som möjligt...vi blev sist klara, men vi gjorde dom finaste... ;)
Sen fick vi springa runt och dela ut tårtor till olika avdelningar som givetvis blev glad :)

Sen har jag tydligen fått fortsatt förtroende för mitt coachande för min man ,1 vecka till :)
Han for och träna lunchpass som jag sa, imponerande !
Tydligen så har han lite panik för gubbarna på jobbet börjar hetsa och går ner i vikt och då minsann kommer jävulen fram i honom. Så nu kan jag köra ännu hårdare med honom :)

Sen måste jag ju nämna mitt och min mans favvoprogram, -Fråga Olle :) !
Såg ni igår ? Ni måste bara se, man slutar aldrig förundras...
Handlade om olika Fetischer i går, visste inte att det fanns nåt som t.e.x..
Stamping, poppers....armhålesex!!! Ja, ni hör ju...
T.o.m min kompis sms;ade efter programmet och var nog lika full i skratt som mig och det spårade ur lite i våra sms till slut :)

Såg denna varelse på väg till Helex efter jobbet...kan det vara en Fetisch ??

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar