tisdag 24 april 2012

Zzzzzz

Ja, vad har man bäljat i sig i dag då i koffeinmängd?? Alldeles för mycket säger nog hälsoexperterna!
Men efter en sömnlös natt så gör man allt för att inte somna stående eller mitt i ett samtal.
Mina kunder som ringde in i dag undrade säkert om dom kommit till en Zoombie eller...
- Nä, hon är ju från Norrland,där pratar dom ju så där släääpiigt ;)
Jag somnade in så fint och sen PANG vaknade jag efter 45 minuter och var superpigg!!
Gick inte att somna alls.
Man hinner avhandla en hel del där man ligger i mörkret....
Vad var det jag skulle handla?? Jo, just det ögonmakeup remover..nytt läppglans...ska jag köpa nya tights? nä, kanske klarar mig...middag..just det den var klar...måste ringa läkaren om mera sömntabletter....hur ska jag bli bra i min fot....vad ska vi göra först i Barcelona..hur ska jag gå ner mina sista kilon...ska jag satsa hårt och vara nykter köra tokhårt...hur gör jag på Lördag, kan jag verkligen hålla mig från det där vinglaset? Ska jag var nykter ända till Eijas fest..

Ja, sånt låg jag och funderade på i nattens mörker..tillslut slog jag på tv:n och där visades direkt
värsta porren...undra om man ska väcka gubben?? Nä, dumt att fler är trötta i morgon ;)
Så det blev nån b-film i stället...släckte kl 4 och före 6 vakande jag ! Underbart !
Nu försöker jag bara överleva till åtminstonde kl 22 då ska jag slå igen mina bruna...
Ingen träning, var klok nog att avboka det, så lite smart verkar jag ju vara trots allt ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar