onsdag 18 april 2012

Underbara vänner !

Träffade goa vänner igår efter jobbet. Ni vet ju ( ni som är tjejer ) hur det kan surras :)
En av vännerna har varit borta i 22 veckor och gått en utbildning. Så vi har inte hunnit ses på länge eftersom den var på annan ort. Nu är hon utbildad Fotvårdsterapeut. Så roligt och jag beundrar henne för att hon gör det hon vill i livet. Själv har jag ingen aning om vad jag vill göra ?? Jag vet bara att jag misstrivs som sjutton på mitt jobb och det är inte kul. Söker med ljus och lykta efter nytt men det är ju inte det lättaste direkt.
Ensam hemma igår kväll då gubben var i fjollträsk på jobb, kröp jag ner i sängen under två täcken
och hade frossa . Var kom den ifrån ?
Somnade in framför tv:n och stängde av, tänkte så skönt och få somna tidigt....
Då började min son tok sms:a till mig...han borde ju sova...Han ville komma till mig i dag...
och hade tydligen svårt att somna. Sa att det går bra ,somna nu om...nä då..säkert två sms till burrade i mobilen. ( Fick veta i dag att han tydligen blivit sur för att pappan sa att han måste plugga Matte :) )
Så han saknade alltså inte direkt mig...
Sen började mannen sms:a mig....Det var ju iofs trevligt, för jag saknade min snarkande man trots allt :)
Gillar inte att sova ensam, längtade efter min gubbe.
Men jag som trodde jag skulle få sova vid 22,30, kunde somna in först efter 24. Suck .

Vaknade sen av min man som ringde :), han trodde jag var på gymmet redan .Men nej, inte idag.
Tittade ut genom fönstret och vad ser man ??
Full vinter, NÄÄÄÄÄ!!! Vad är detta ???
Ut och sopa bilen och snön fortsätter att vräka ner..typiskt Aprilväder alltså :(

Jaja..far till jobbet fast känner att jag kanske skulle stannat hemma..värsta magkatarren :(
Hänger och kvider över mitt skrivbord....tjurskallig som man är tänker man att det här går nog över....
I kväll kommer älsklingen hem och då måste jag ju vara pigg och glad.... ;)
Tjingeling på er

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar