måndag 27 augusti 2012

Festligt värre utan skor :)

Eftersom min man hela tiden påtalar att jag börjar få så MÅNGA gråa hårstrån..som ser ut som att jag målat med vit färg och råkat få allt i håret istället :(
Då tog jag minsann tag i ärendet och VIPS är dom gråa stråna bruna igen :)
Han har tydligen inte sett sig själv i spegeln... ;)
Så snabbt man blir " ung " igen :)

Lördag starta med uppladdning inför kvällens 40-års fest för Erika Nilsson med lite IW med gubben.
Sen rände vi på stan och gjorde lite inköp. Bl.a ett nytt ( fast det var ett 2-pack ) RIEDEL glas..råkade ju diska sönder ett efter en blöt middag...
Så nu vet jag att jag ALDRIG mer ska diska på natten då man tydligen har lite svårt att bedömma avstånd osv...hmm...300:- för ett glas..tror jag hädanefter diskar dagen efter :)
Men vi lyxade till oss och köpte i samma märke fina Vitvins glas, så nu kan vi dricka Vit vin som kommer smaka så mycket godare i våra nya glas :)...men inte diska förrän dagen efter alltså ;)
Sen när gubben skulle skjutsa mig,Peter och Birgitte till festen på Malmudden hade vi lite svårt att ta oss till rätt lokal. Ingen visste vart vi skulle. Vi hamnade på en annan fest där det kryllade av typ Somalier...svart var det ialf och kändes inte som det var rätt fest :)
Tillslut kom vi rätt och det var ett skojigt party. Här kommer en bild på huvudpersonen som fick "leka" fiskdamm och lyckades efter några bottennapp få storgäddan på kroken :)
Så nu måste hon spara i hop lite fickpengar och komma sig iväg på en resa !
Min bordspolare skryter så och ger mig dåligt samvete....hon har nämnligen slutat bita på naglarna!!
Vilket hon så ofta hon kan påtalar för mig när hon inte " kliar" mig med sina fina obitna naglar...
Men inte är jag bitter inte...ska minsann visa henne jag vem som kliar bäst ;)

Fast det är tur hon är söt, min lilla blondie annars hade hon varit på min "hata-lista" ;) Jag och några som kanske har något litet kilo för mycket, vi har en hata-smala-skitsnygga-tjejer-lista
Inte för att vi missunnar dom det,nej då...men det hade ju varit trevligt om dom hade kunnat ta något kilo av oss andra ;) Skämt o sido...jag är så fin och duger som jag är.. ;) ( fan vad jag ljuger bra )
Här kommer en bild på två andra snygga brudar som åxå var på festen.
Eija och Suzanne..det är inte dom som är suddiga utan bara jag som fotograf :)
Sen har det hänt ett mysterium...i morse hittade jag ett par skor som ingen av oss äger...det konstiga är att ingen har varit hos oss och så vitt jag vet har ingen gått hem barfota !!
En barfota inbrottstjuv kanske ? Så känner ni igen denna sko eller fryser om fötterna så vet ni...
storlek 41, herrsko :)

Ha en bra Måndag mina vänner , puss & kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar