torsdag 23 augusti 2012

Galna guldfiskar skakar galler ??

Jag förundras över Män´s förmåga att kunna glömma saker, inte hitta saker och fördröja saker utan att känna sig stressad samt inte kunna "se" när det verkligen behöver städas.
Dom är ungefär som en Guldfisk! Kommer inte ihåg vad dom skulle göra när dom kommer in på andra varvet i skålen ;). Jag sa i går att fasiken vad smutsigt och dammigt på golvet...-Men jag kan dammsuga..sa han..ska bara sträcka mig en stund ..den där stunden tog 50 MINUTER!! Det kallar inte jag en stund..en stund är typ 15 minuter. Jag tror han väntar ut mig för det här är inte första gången...jag blir tokig och grabbar tag i dammsugaren medans han glatt pratar vidare i telefonen i sovrummet ! Finns ingen som kan snacka som han!
Vi hade tänkt hinna städa,basta och sen hinna se filmen vi hyrt innan Robinson o Dallas ( sånt viktigt) började på tv :)...vi skippade bastun..han fick duscha mellan reklamen...missade Dallas....
Sen är väl jag dum som gör det han sagt att han ska göra...men varför ska det ta sån tid ??
Han vet ju hur galen jag blir...det är ju som ingen nyhet direkt ?? :)
Hade varit mycket lättare om alla var som mig :)
Sen det här med Guldfisken igen..sen vi flyttade in i huset 2008 har han hängt sina kläder på en stol i VARDAGSRUMMET!! Jag blir tokig o det ser förtaskigt ut! Jag fixade så han kan hänga sina läder på galgar och även en hylla...tror ni han kommer i håg det? hur många gånger har jag tjatat om detta tror ni?? :)
Smått galen i går önskade jag att jag kunde se lika lugn och fin ut som min härliga Buddha..
Jag är då ialf lika rund och go om magen ;) haha...
För att lugna mina nerver ( här behövs nåt starkare..) hittade jag nere i kylen en flaska Rosé i en PET-flaska som var tänkt för en utflykt i sommar...som inte blev av...

Haha...döm om min förvåning!! Är det inte en förbannad GULDFISK på flaskan!!
Va f-n...jaja...vad gör man? Jo, man tar ett glas till :)

Förresten sonen som aldrig mer skulle bo hos oss...han är tillbaka :) hehe....

Trött och ont i kroppen steg jag upp, for till gymmet...skaka galler och väntade på att dom skulle öpna

6,30 fick jag äntligen komma in :)...klev ut igen 7,55 lika ont i kroppen om inte värre :/
Men i kväll kommer jag inte ha tid att tänka på det utan..vi ska till Susanne o Jonas Månsson (pysselfixar) familjen..där dom bjuder flera familjer på fika..mitt i veckan ..orka!! Baka..det vet jag knappt hur man stavar till det :)..men jag är tacksam att det finns dom som orkar med sånt jag inte orkar :)
Så efter att ha ätit en kladdkaka som Lotta hade med på jobbet kommer jag säkert hitta nåt jag kan fylla på i depåerna med... :P
Hörde nåt om en MCwrap till middag...lät ju som en bra ide...

Jag vil bara tillägga att jag älskar min man...trots hans fel o brister för själv har jag ju inga
(har massor men erkänner dom inte  )
 

4 kommentarer:

 1. Testing, testing ;-)/S.

  SvaraRadera
 2. Härligt det där klarade du ju bra Sinikka :)

  SvaraRadera
 3. Tänk att precis en likadan flaska stått på vårt bord idag...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men tänka sig..:) saknar er..länge sen vi sågs.Vi måste ses...kram o hälsa gubben!

   Radera