fredag 24 augusti 2012

Val av män?niskor

I går så tog gubben och jag våran middag på McDonalds. Jag är ingen fantast av deras mat...tycker burgarna smakar uurkk..Men deras nya mcWrap är mumsiga. Men när vi öppnar dörren så mötts vi av VÄRSTA KÖN!! Kikar fram mot disken och där står två unga förvirrade stackars tjejer som verkar vilja vara någon annanstans än där. SUCK!! Ni som känner mig vet hur mitt humör blir när jag inte får min mat i tid...morr...!! När jag efter timmar ( kändes det som) äntligen kom fram hade hon väldigt svårt att förstå vad jag ville ha... Jag hade ett erbjudande där det tydligt stod, - Köp en mcWrap meny och få en McWrap på köpet ! Svårt? Nej...men jösses...efter TVÅ felaktiga beställningar ..fick jag..hmm...med lite högre lite smått irriterad röst, peka var detta stod och vad jag skulle ha !! 2 timmar senare (kändes det som) fick vi våran mat och mitt blodsocker var nere i skosulorna....
Vi formligen tryckte ( eller jag då ) i oss maten....proppmätt!! Kanske inte var så bra om vi hade vetat vad vi fick veta när vi visste....??!!
Den här synen fick vi när vi kom fram till Kaffebjudningen hos Susanne och Jonas Månsson <3
Mini Cupcakes ! Blomman gick att äta!!Trodde det var en pärla.
Dom där "bakelserna" högst upp har hon virkat!(tok)
Resten gick att ääätttaaa...:P
Grönsaksdipp med olika dipper hade hon gjort när hon tänkte på mig..tycker nog jag är för fet och ska gnaga morot i stället för minicupcakes ;)

Trots svullandet på McDonalds så slukade jag i mig med hullohår...även Cupcake :)
Sen fick jag ont i huvudet och fick en tablett..men först sa hon...( våran Blondie ;) )
- Men du kan ju inte ta nån tablett...du dricker ju...( tystnade när hon kom på att jag faktiskt för en gångs skull drack annat än vin, nämnligen Vatten :) haha, så det kan gå !
Som straff fotade jag henne, men hon ville bara visa sin finaste sida och här är den...(skyll dig själv ;) )
Hennes man Jonas är ju minst lika snygg...
Dom hade ju bjudit två andra familjer..har ju träffat brudarna, men inte männen som hör till :)
Det är alltid kul och få se hur dom tänkt i sitt val av män..min man undrar hela tiden hur jag tänkte när jag valde honom...tja, det har jag åxå funderat på många gånger ;)
Men det måste nog vara för hans humor...han är jättekul...när han är kul...tjurig när han är tjurig..( sa jag att han är en OXE? ) Sen är han kramig och go...gullesnutten :)
Varför han valde mig..inte den blekaste aning och han har nog ångrat sig mer än en gång över det beslutet, haha :)
Men Lotta och Saras män som var med i går var supertrevliga och goa människor och det beror nog på att deras respektive lyckats få dom så ;)

Härligt med Fredag och bäst av allt LÖN!!! Så givetvis BOLAGET fick sig ett besök..
Köpte även en liten flaska Proseco och en fin choklad till min vän Parvin som fyller år på Söndag..
Jag är nog för bakis på Söndag för att kunna uppvakta henne eftersom jag ska på 40-års fest för
Erica Nilsson som ska ha fest :)
Parvin är ingen stordrickare som mig ..men hon har lovat att göra sitt bästa att dricka upp den i kväll..jag bad om Bildbevis :)

Ha en skön Festlig Fredag :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar