torsdag 16 augusti 2012

Tandstensskruv!

Jag tjatar ju på min stackars man om hans snusande och bristen på att använda tandtråd!
Själv har jag ju lite dille på att titta på andras tänder att dom ser "bra" ut....
Kan komma på mig själv att stirra på tänderna på den jag pratar med...sjukt jag vet...
Jag typ borstar tänderna minst 3 gånger per dag...kör med tandtråd om jag inte kan "blåsa" mellan tänderna...får inte vara nåt som fastnat mellan tänderna, då blir jag tokig om jag inte har en tandtråd i närheten :) Jag vet..inte klokt !
Vad ville jag då säga om min man,jo...i bilen så pratade han om att hans Tandläkare inte kommer bli glad på honom vid nästa besök. Varför? Tandtråd,sa jag ? Nä, jag har haft snusen bara på ena sidan och nu är tandhalsarna blottade !! Morr!!!! Försökte igen bedja till att sluta snusa.... :/
Sen sa han åxå att han hade så mycket tandsten just nu, eller har det ofta. Men nu var det ett tag sedan han besökte Tandläkaren....Då säger han till min förskräckelse att han brukar ta nåt verktyg, typ en Skruvmejsel och själv skrapa bort tandsten !!! VA???!!!
Snacka om att vara rädd om sina tänder !! Gjorde ont i mitt tandhjärta <3
Tror jag får ringa och boka en tid åt honom....

Haft en sömnlös natt igen och betat av flera avsnitt av Criminal Minds...
Måste ju vara pigg i dag för det är tänkt att vi ska åka ut i skärgården med mina föräldrar till deras stuga på Smålsön. Dit kommer även våra kära vänner Eija och Jari med sin båt, superkul!
Så jag måste vara pigg.....
Men det brukar ju lösa sig efter ett glas vin eller två.....;)
Så det kommer bli bloggfritt i helgen för det finns ingen el där ute.
Men ni får ha en skön helg o må solen lysa på oss alla <3
En av stränderna på Smålsön :)

2 kommentarer:

  1. Jag är helt förskräckt! Förstår dig Cathrin. Nu är det bara till att släpa maken till tändläkaren och lås för säkerhets skull in verktygen. Annars blir det flytande kost resten av livet...

    SvaraRadera