onsdag 15 augusti 2012

Pippi på köttbullar

Mitt förra inlägg ville många kommentera på bloggen,men verkar som man ändå måste ha ett Google konto för att kunna kommentera. Jag trodde jag hade fixat det men..ni kan väl försöka så får vi se om det blir nåt resultat:)

Jag gjorde ett plockainvinbärryck när jag kom hem så vi ska ha lite bär till våra proteinShakes :)
Det är en hit att blanda i bär, prova!
Grannen Simon poppade musik så jag njöt medans jag plockade.
Sen ville han låna lite svartpeppar ( trodde kockar alltid hade allt hemma ;) )
Vi knalla in i köket och där flyger en stackars Pippi omkring ! Balkongdörren stod öppen och den hade först kraschat i fönstret och sen villat sig in.
Gentleman och kock som han är Simon ( kanske behövde lite extrakött till maten ) så tog han tag i räddningsuppdraget ! Utrustad med skål och lock fick han fast lilla pippi som snabbt fick flyga ut till friheten :) Simon fick sitt svartpeppar och alla var nöjda :)
Jag spanade efter hur mycket pippi hunnit bajsa inne under sin vistelse och kunde nöjt upptäcka endast en liten plopp !

Gubben är i fjollträsk och oroar sig för att han får i sig alldeles för mycket kalorier..han som räknar varenda liten kalorie han får i sig..ringde vid lunchtid , gråtmild och sa att han REDAN ätit 200 kalorier för mycket och klockan var just efter 12 bara..hur skulle detta sluta??
Påminde lite snyggt att Sex förbränner mycket kalorier bara det inte går för fort ;)
Kruxet är att jag nu är ganska slut..for och träna ett väldigt svettigt IW-pass.
Sen har jag stått och gjort köttbullar, några bara till Felix som ska äta med oss i morgon.
Sen gjorde jag en STOORRR laddning med Chilicon Carne ! mums!
Varför blir inte mina "bullar" runda, dom blir liksom kantiga..men fsligt goda!
Jag är faktiskt nåt av en mästare på Köttbullar, ungefär som Karlsson på Taket ;) som åxågjorde världens godaste köttbullar !

Gjorde en otrevlig upptäckt i går när jag tränade mage...DEN TAR I !! :(
Fasiken nu blir det att återuppta PLANKAN igen..erkänner den har inte varit det jag gjort mest i sommar :(

Nu har gubben kommit hem så jag måste gå o pussas lite :)
Puss & Kram och gör gärna kommentarer här på bloggen så jag får se att det funkar !

Avslutar med en bild från hamnen där jag satt o njöt på min lunch...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar